Hutnický den – zábava pro celou rodinu

Spousta muziky, výborného jídla a pití, zábavy pro děti i dospělé, ale i adrenalinu a dokonce sportu. To vše přinesl Hutnický den, akce pro všechny obyvatele našeho regionu. Dorazila jich spousta.

Spousta masa a jiných dobrot. I to je Hutnický den. Foto: mr

Počasí vypadalo od rána všelijak. Pršelo, bylo oblačno, ale pak najednou lidé s údivem zjistili, že na ně svítí sluníčko. Fronty na pivo se protáhly a úsměvy roztáhly.  Návštěvníci si pěkně užívali. „Moc se mi líbí, že si tady najde to své každý z naší rodiny. Já jsem přišla hlavně na Mňágu a Žďorp a poklábosit s kamarádkami. Manžel pivaří a užívá si tvrdší muziky, těší se na Traktor. Děti jsem vybavila kapesným a zmizely. Jen jsem je zahlédla, jak se cpou trdelníkem. Prostě paráda,“ byla spokojená Renáta H. z Třince.

Nebyla sama, podobně byli spokojení i další obyvatelé celého regionu. Dorazili totiž nejenom Třinečáci. Užívali si koncertů, svou soutěž měli na akci i hasiči. Děti z mateřinek zase v malé hale ukazovaly, jak se naučily bruslit. Zájemci se mohli „projet“ ve formuli 1, vylézt si na lezeckou stěnu, naučit se bubnovat nebo slavit se zlatými Oceláři. Bylo toho ale mnohem více.

Na akci nechybělo dobré jídlo a pití. Voněly regionální speciality, pivo teklo proudem. Dámy ocenily i nabídku vín a zajímavých koktejlů, děti si zase smlsly na limonádách a mnoha dobrůtkách. Zábava potrvá až do pozdních hodin.

Fotografie v galerii budou postupně přibývat.

 

Další zprávy z regionu