Fotbalisté Oldřichovic vyhráli memoriál ve Smilovicích

Fotbalisté Oldřichovic vyhráli ve Smilovicích Memoriál Vladislava Krejzy. Ve finále porazili domácí celek, který hraje o soutěž výše, 3:2. Předtím si poradili s rivalem z I. B třídy, Vendryní, 4:3.

Oldřichovice (v modrém) si zajistily postup do finále výhrou nad Vendryní. Foto: TJ Vendryně

„Vždy chceš vyhrát každý zápas. Jsme rádi, že to povedlo, ale je to příprava. Důležité je, aby každý dostal šanci a ukázali se i ti, co tolik nehrají,“ uvedl Miroslav Samek, který na turnaji zastupoval nového trenéra Oldřichovic Michala Baumana. „Domluvili jsme se, že budu po ruce, když nebude moct,“ upřesnil.

„Vždy chceš vyhrát každý zápas. Jsme rádi, že to povedlo, ale je to příprava. Důležité je, aby každý dostal šanci a ukázali se i ti, co tolik nehrají.“Miroslav Samek

Každý zápas se hrál 2 x 25 minut. „S Vendryní jsme vedli už 3:0, ale vybrali jsme si slabší chvilku, a soupeř během pěti minut vyrovnal. Po gólu na 4:3 chytil náš gólman Roman Schneider penaltu,“ přiblížil Samek první duel.

Nad Smilovicemi, které hrají o soutěž výše, vedly Oldřichovice už o tři góly. Domácí zápas ale v závěru zdramatizovali na konečných 3:2. „Měli okleštěnou sestavu, mužstvo doplnili hráči z béčka. To se na výsledku určitě projevilo, a proto bych ani výhru nepřeceňoval. Kluci ale ukázali, že máme sílu,“ doplnil.

Prozradil, že kádr zůstal vesměs stejný. „Pár našich odchovanců se vrátilo. Osobně se mi líbil Mirek Polák, který odehrál dva slušné zápasy a patřil mezi nejlepší hráče,“ uzavřel.

Další zprávy z regionu