Město dnes patřilo dobrému jídlu a zábavě

Třinec Gastro Show 2023 dnes bavila malé i velké návštěvníky. Vydařené počasí, skvělé jídlo a pití, hudba a spousta atrakcí pro děti udělal z akce ráj pro celé rodiny. Všude to vonělo a z nabídky jídel si vybral každý.

Co se na pódiu uvařilo, to si lidé snědli. O sushi byl obrovský zájem. Foto: mr

Na velkém pódiu před Trisií vařili šéfkuchaři, na malém se zase odehrával program pro děti. Na akci si návštěvníci pochutnávali na delikatesách a později si poslechli i kapely Izabel a Buty.

Na show si lidé dávali hamburgery, pizzu ze speciální kamenné pece, sushi, grilovaná masa i mořské plody. Nechyběla místní kopečková zmrzlina, sladké delikatesy i zdravé mlsání. Dorazili pekaři z Českého Těšína i foodtruckový mág a legenda Petr Baier. Na pódiu přiložila ruku k dílu i primátorka Třince Věra Palkovská, která se přiznala, že perfektně zvládá studenou kuchyni, jinak ale moc nevaří.

Do akce se zapojilo kino Kosmos se svým food programem, Knihovna Třinec i Trisia. Dětem vařila MasterChefka Eva Tomečková, která se pustila do práce i s nadšenými prcky. Bylo znát, že se jim to moc líbí. Nechybělo malování na obličej, klauni a dokonce přišel i kouzelník.

Další zprávy z regionu