Prázdniny v 3nci rozdovádí děti

O tom, že i v létě může být ve městě zábava, svědčí další ročník velké prázdninové hry nazvané Prázdniny v 3nci. Kdo nevěří, ať se hned zaregistruje – a užije si spoustu legrace, sportu a zábavy. Tentokrát mají motto Už jsme prý dospělí.

Také letos odstartuje Prázdniny v 3nci akce před kinem. Foto: mr

Letní prázdniny jsou tady. Na školáky prvních až devátých tříd čeká opět spousta her a zábavy s celoměstskou hrou Prázdniny v 3nci. Tento „dospělácký” 18. ročník začne ve čtvrtek 7. července od 13 hodin u kina Kosmos. Děti se mohou ten den až do 16 hodin těšit na zábavný rozjezdový program. Prázdniny v 3nci končí 26. srpna.

Letní jízda bude rozmanitá a podílí se na ní příspěvkové organizace města. Na děti čeká 37 skvělých akcí s nejrůznějším zaměřením, z nichž si vybere opravdu každý. Organizátoři připravili pro školáky hry, soutěže, sportování, objevování nebo promítání v kině a další aktivity – zkrátka báječnou nabídku, jak aktivně trávit letní prázdniny v Třinci.

Účastníci zavítají do knihovny, mezi strážníky, zahrají si fotbal nebo se projedou na in-linech. Otestují si dětský MajDay, zahrají si únikovku, něco pěkného si vytvoří nebo si zaběhají orienťák. Stráví také den v Lanáčku a mimo jiné zažijí Mexico party. Je toho hodně a jedna akce je lepší než ta druhá!

„Na úvodní a závěrečnou akci může přijít každý zájemce, na další je ale třeba se zaregistrovat. Maminka nebo tatínek s tím dítkám rádi pomůžou,” uvedla Romana Ševečková z třineckého magistrátu, který akci pořádá.

Veškeré potřebné informace najdou děti a rodiče na webu prazdniny.trinecko.cz nebo na sociální síti Prázdniny v 3nci, kde si budete moci prohlížet i fotografie. Od letošního roku slouží pro tyto účely i prázdninový Instagram.

Další zprávy z regionu