Dara Rolins propůjčí hlas sličné Sněhurce

Jména hlavních krasobruslařů, kteří v připravovaném muzikálu Sněhurka na ledě roztančí ledové plochy českých hal, jsou již známa. Nyní produkce odtajnila také jména hvězd, které pohádkovým bytostem propůjčí své hlasy.

Současnému olympijskému komentátorovi Tomáši Vernerovi, mistru Evropy v krasobruslení z roku 2008, se projekt zalíbil natolik, že bude po několika letech opět vystupovat a zabruslí si rovnou jako princ. Mistryně České republiky Ivana Buzková si prohodí role a z trenérky se stane dívkou s pletí bílou jako sníh. Nyní společnost Trisia, jako producent muzikálu, prozrazuje jména hvězd, které nazpívají hlavní hrdiny. Budou jimi Dara Rolins a David Gránský.

Tip na populární zpěvačku byl jasný, neboť nazpívala roli Sněhurky už ve slovenské verzi tohoto muzikálu v roce 1991. David Gránský, v současnosti velmi populární a žádaný interpret, pak souhlasil s propůjčením svého hlasu princi. V dalších rolích se představí Martin Dejdar jako ježibaba, třinecká rodačka Renata Drössler jako královna a role vypravěčky se ujme Tereza Kostková. V hlasech trpaslíků pak jistě pozorní diváci rozpoznají například Rudu z Ostravy nebo Vladimíra Hrona.

Slavnostní premiéra Sněhurky na ledě se chystá na 5. října ve Werk Areně a den nato se může třinecká hala těšit na opakování muzikálu, a to od 17. hodiny.

Další zprávy z regionu