Do Rokáče v dubnu dorazí Motorband i Dan Bárta

Pestrý program připravili na duben v jablunkovském Rokáči. Na své si přijdou milovníci různých hudebních žánrů.

Dan Bárta bude koncertovat v Jablunkově. Foto: kapela

Praskání s Robertem Kawulokem alias DJ Robo je připraveno na 6. dubna. Kapely Motorband, která vznikla v roce 1986 v Teplicích, a Mad Frequency.

Dan Bárta do Jablunkova dorazí 13. dubna. Populární zpěvák je jedenáctinásobným držitelem Ceny Anděl v kategoriích Zpěvák roku a Zpěvák čtvrtstoletí. V devadesátých letech se do širokého povědomí zapsal s kapelou Alice a účinkováním v muzikálu Jesus Christ Superstar. V roce 2000 Dan Bárta překvapil fanoušky s vlastní skupinou Illustratosphere, se kterou vydal dosud pět řadových alb a jedno živé dvojalbum.

Z USA zavítá do Rokáče Wildstreet. Kapela koncertuje 16 let, má za sebou nespočet turné po USA a Evropě a sdílená pódia s velikány jako Twisted Sister, Black Veil Brides, Avenged Sevenfold, Sevendust, Three Days Grace a mnoho dalších.

„Jako předkapela se představí dnes už legendární ostravská Punk ‚n‘ Roll parta Degradace, která naservíruje to nejlepší ze své dosavadní tvorby,“ zve Naďa Slowiková z Rokáče.

Monkey Business vystoupí 20. dubna a nebude to jejich první vystoupení v tomto hudebním klubu. Bližší informace lze získat na stránkách Rokáče.

Další zprávy z regionu