Těšínské divadlo nastudovalo hru plnou lásky

Pokud máte rádi divadlo a romantiku k tomu, určitě si nenechte ujít hru Williama Shakespeara Večer tříkrálový aneb cokoli chcete. Je plná humorných situací, které se týkají lásky opětované, ale hlavně neopětované.  

Komedie je plná humorných scén. Foto: Karin Dziadková

Těšínské divadlo zve všechny v sobotu 10. března na premiéru hry Večer tříkrálový aneb cokoli chcete. Jedná se o jednu z nejkrásnějších Shakespearových komedií lásky, kterým se často říká komedie sváteční či karnevalová. Režie se ujal Ivan Misař. A o čem hra je? Orsino miluje Olivii. Pan Ondřej miluje Olivii. Malvolio miluje Olivii. Sebastian miluje Olivii. Skoro každý v této komedii miluje Olivii. Každý ze zmíněných pánů ji miluje jiným druhem lásky, ale milují ji všichni. Až na jednoho. Ale ten jeden, který Olivii nemiluje, je zároveň ten jediný, kterého Olivie miluje. Nedosti na tom. Ten jeden, kterého Olivie miluje, není ten jeden, ale ta jedna. Cesario, do něhož se Olivie zamiluje, není Cesario, ale Viola převlečená za Cesaria.

V případě, že jste si ještě nezakoupili vstupenky na premiéru, můžete tak ještě učinit. Navíc bude divadlo hrát tuto hru během celého března.

Další zprávy z regionu