Těšínské divadlo otevřelo íčko

Své informační centrum a pokladnu zřídilo Těšínské divadlo v centru Českého Těšína. Tímto krokem chce lépe propagovat svou tvorbu a dostat se také blíže lidem.

Těšínské divadlo otevřelo na náměstí ČSA v Českém Těšíně svou pokladnu. Foto: fm

Těšínské divadlo je nově k vidění rovněž na náměstí ČSA naproti radnici. Právě zde je pokladna, která odkazuje na tvorbu tří českotěšínských scén. „Někteří návštěvníci si stěžovali, že je divadlo z města daleko. To, že se přiblížíme do středu Českého Těšína, vymyslel po svém loňském příchodu nový ředitel Petr Kracik. Na náměstí si zájemci mohou koupit vstupenky nebo se lépe seznámit s naší tvorbou,“ popsala Kateřina Mertha, šéfka obchodu a marketingu Těšínského divadla.

Na zvolenou formu propagace má kulturní instituce kladné ohlasy a pozitivní zpětnou vazbu. „Lidé náš krok uvítali, protože mají mnohem více prostoru na své dotazy. V divadle před představeními totiž bývá ruch a mnohdy je problém se dobře dorozumět. Pokladna je daleko teplejším místem, kde máme na každého více času,“ uvedla Mertha a doplnila, že toto informační centrum funguje prozatím každé úterý a pátek od 14 do 17 hodin.

Další zprávy z regionu