Vedení Třince popřálo Lake Malawi úspěch na Eurovizi

Úspěch třineckého rodáka a zpěváka Alberta Černého, který se se svou skupinou Lake Malawi dostal do pěvecké soutěže Eurovize, ocenilo vedení Třince. Na magistrátu mu primátorka Věra Palkovská předala dárek a popřála štěstí během koncertování v Izraeli.

Vedení Třince popřálo Albertu Černému úspěch na Eurovizi. Foto: fm

Na pěveckou soutěž Eurovize, kterou každoročně sleduje okolo 200 milionů diváků, letos vyrazí Třinečan Albert Černý se skupinou Lake Malawi. Od vedení magistrátu dnes dostal nejen sadu na přípravu čaje, ale i samotné čajové směsi. „Vzhledem k tomu, že se soutěž blíží a nechceme, abys dostal rýmičku, koupili jsme ti tyto čaje,“ řekla během setkání primátorka Palkovská.

Mladý zpěvák poděkoval nejen za dar, který od města dostal, ale také za přání úspěchu a podporu během národního kola. „Chci v první řadě poděkovat, že nám bylo umožněno i prostřednictvím Třineckých železáren, Třineckého hutníku a všech dalších dosáhnout úspěchu a že těch hlasů z našeho kraje bylo opravdu hodně. Jsem rád, že to klaplo a že jsem tady,“ zhodnotil Albert Černý.

Podrobnější informace nebo to, co Lake Malawi čeká v následujících týdnech, přineseme v příštím vydání Třineckého hutníku.

Další zprávy z regionu