Bruslařské odpoledne na Jablunkovské ulici

Jablunkovská ulice a in-line bruslaři, toto spojení platí už několik roků a měnit se na tom nebude nic ani letos. Během nadcházejícího víkendu uzavřou organizátoři zmiňovanou třineckou dopravní tepnu, aby ji dosyta využili sportovci.

Ilustrační foto: fm

In-line bruslaři se mohou těšit na sobotu 20. července. „Od Základní školy Dany a Emila Zátopkových až po kruhový objezd u vlakové zastávky Třinec centrum bude v sobotu od 15.30 hodin zastaven provoz. Místo aut vjedou na silnici bruslaři a mohou úsek využívat až do 20.00,“ uvedl organizátor Bruslařského odpoledne Ondřej Pyszko.

Na akci budou k půjčení nejen in-line, ale i tzv. sněžné brusle, pro které pořadatelé hodlají připravit i umělou sjezdovku. „Máme za to, že právě sněžné brusle by měly být tahákem pro lidi,“ poznamenal Pyszko a doplnil, že se účastníci mohou těšit také na další doprovodný program, například v podobě občerstvení či hudby.

Pořadatelé počítají také s plánem B. „Pokud bychom akci zrušili kvůli dešti, konala by se o týden později. Na takovém postupu jsme se domluvili i s patřičnými úřady. Kdyby nás ale překvapila pouze malá přeháňka v sobotu odpoledne, poradíme si s tím, protože budeme mít připravené vysoušeče cesty,“ uzavřel Ondřej Pyszko.

Další zprávy z regionu