Cienciala dal gól, jaký svět neviděl

Třinecký záložník Lukáš Cienciala proti béčku Slovácka zvýšil na 2:0. Jeho trefu rozhodčí přiřkli jeho spoluhráči Ondřeji Machučovi.

Tým Lukáše Ciencialy si poradil s béčkem Slovácka. Foto: ba

Třinec – Slovácko „B“ – stav 1:0, běží 25. minuta. Jakub Bolf posílá míč do vápna, Ibrahim Ayoola podstupuje souboj s protihráčem. Míč se dostává k Lukáši Ciencialovi, který si s ním elegantně dvakrát zadribluje a poté ho posílá do sítě. Buď on, nebo jeho parťák Ondřej Machuča, který se k situaci přichomýtl.

„Myslím si, že ten gól jsem dal já, ale nejsem si úplně jistý. Každopádně míč jsem měl na noze, jedině snad, že by mě do ní Ondra nakopl. Takový gól, že si předtím dvakrát nerušeně zadribluji, jsem každopádně ještě nikdy nedal,“ podotkl po utkání Lukáš Cienciala.

Podstatné je to, že Třinec zdolal poslední béčko Slovácka 2:0. V čtyřech jarních utkáních vydoloval deset bodů z dvanácti možných a drží pětizápasovou sérii bez porážky. „Máme radost, ale pořád nejsme tam, kde chceme být. Užijeme si Velikonoce a pak budeme oslavovat – ale prací,“ prozradil kapitán Třince Lukáš Holík.

Třinec – Slovácko „B“ 2:0

Branky: 14. Konečný, 25. Cienciala. Rozhodčí: Cieslar – Kolář, Mrázek, ŽK: Holík – Onuoha.

Třinec: Mrózek – Omasta, Orság, Dadak, Bolf – Machuča (65. Yakubu), Zinhasović (80. Bartůněk) – Konečný (80. Vlachovský), Holík, Cienciala (65. Clement) – Ayoola (71. Dedič). Trenér: Hejdušek.

Další zprávy z regionu