Koloničný po 10 letech skončil v Oldřichovicích

Regionální derby s Horním Žukovem bylo pro trenéra Oldřichovic Miloše Koloničného posledním. Po zápase, v němž jeho celek během druhého dějství ztratil vedení 3:1 a nakonec prohrál 3:4, na vlastní žádost odstoupil.

Miloš Koloničný vedl Oldřichovice deset let. Foto: ba

Zkušený trenér, který před léty působil i v Třinci a pak i v Nýdku, v Oldřichovicích skončil z vlastního rozhodnutí. „Svou roli sehrály osobní důvody, a především pak přístup některých hráčů k tréninkům i zápasům. Už jsem ve věku, kdy musím začít myslet na své zdraví. Naše jarní výkony mi na zdraví rozhodně nepřidaly, proto jsem skončil. Odpočinu si, a uvidím co bude dál, nechám tomu volný průběh,“ prohlásil Miloš Koloničný.

Oldřichovických fotbalistů se ujal před deseti lety – v dubnu roku 2014. V sezoně 2017 – 2018 s nimi postoupil do I. B třídy, vloni jeho mužstvo bojovalo o postup do I. A třídy. Nakonec skončilo druhé, stejná příčka mu prozatím patří i v letošní sezoně. Svým svěřencům bude držet pěsti, aby ji ve zbývajících zápasech uhájily.

„Myslím si, že za práci odvedenou pro Oldřichovice se nemusím stydět. Poznal jsem tam fajn lidi a zůstane mi tam několik kamarádů z vedení klubu. Rozešli jsme se v dobrém, Oldřiškám přeji jen to nejlepší,“ rozloučil se Miloš Koloničný.

Další zprávy z regionu