Ligockého vybrali do televizní reality show

Daniel Ligocki uspěl na castingu televizní reality show I am fighter (IAF), která hledá tvář stejnojmenné nově vzniklé organizace v MMA. Jablunkovský rodák postoupil z původních dvou tisíc uchazečů až do finálové šestnáctky.

Daniel Ligocki je mezi šestnáctkou finalistů reality show, která běží od ledna na Prima Cool. Foto: Lukáš Szlaur

Do soutěže ho přihlásila kamarádka Mirka Kretková. „Nejvíce mi dala zabrat otázka: Proč se chceš stát finalistou I am fighter? Vzpomínala jsem, co mi kdy o sobě zajímavého řekl a mohlo by mu pomoct, aby ho vybrali. Vypíchla jsem, že je v ČR prezidentem japonského jujitsu, kterému se věnuje šest let. Na základní škole měl i problémy s nadváhou, shodil tím, že plaval. To byly podle mě plusové body,“ řekla Kretková.

„Většina odpovídala ve stylu, že to celé vyhraje. Tohle jsem netvrdil. Odpovídal jsem, že si uvědomuju, že půjde o náročnou cestu. Podotkl jsem, že ji ale zvládnu a že soutěži obětuju maximum.“Daniel Ligocki

Na základě jejich informací z dotazníku pozvali Ligockého na konkurs. „Nenaštvala mě, mám rád takové výzvy,“ pousmál se Ligocki. „Nemůžu úplně do detailu prozradit, jak to v zákulisí proběhlo. Zkoušeli si ale fyzickou zdatnost i třeba mentální odolnost a odhodlání. Sdělili nám například, že casting potrvá půl dne, a protáhl se až do pozdních hodin. Začali jsme v 7.30 a skončili v 23.30. Někteří působili nervózním dojmem a vzdali to,“ řekl.

Poté odpovídali na všemožné otázky. „Každého se ale určitě zeptali, proč si myslí, že by se měl stát tváří organizace I am fighter. Většina odpovídala ve stylu, že to celé vyhraje. Tohle jsem netvrdil. Odpovídal jsem, že si uvědomuju, že půjde o náročnou cestu. Podotkl jsem, že ji ale zvládnu a že soutěži obětuju maximum. Čas, peníze, energii. Asi si to chtěli ověřit,“ pousmál se Ligocki, který se podle svých slov tak chová. „Jen práce a MMA, tréninky žiju. Naplňují mě a baví,“ podotkl.

Televizní pořad běží od ledna každé pondělí na stanici Prima Cool od 20.50 hod.

Více informací si přečtete v aktuálním vydání Třineckého hutníku.

 

Další zprávy z regionu