Pro diváky to byl nezáživný zápas, mrzelo trenéra třineckých fotbalistů

Třinecký trenér Jiří Neček označil bezbrankovou remízu s Vlašimí za ztrátu dvou bodů. Zkušeného kouče zklamal hlavně výkon v prvním poločase a přiznal, že některé hráče vůbec nepoznával.

Hostující gólman zasahuje po centru Třince. Oba brankáři ale jinak v zápase moc práce neměli. Foto: Petr Rubal

„První poločas byl z naší stránky hrozná bída. Někteří hráči podali nejhorší výkon, jaký jsem od nich v Třinci viděl. Na střídání bylo zralých tak pět lidí. Nehrála nám záloha a v útoku jsme byli bezzubí. Vázla nám kombinace. Alfou a omegou bylo, že jsme lehce ztráceli míče,“ uvedl trenér Jiří Neček.

„První poločas byl z naší stránky hrozná bída. Někteří hráči podali nejhorší výkon, jaký jsem od nich v Třinci viděl. Na střídání bylo zralých tak pět lidí.“

Druhý poločas byl podle jeho slov už o něco lepší. „Zrychlili jsme hru, ale jedinou velkou šanci jsme měli jen po centru Janoščína a hlavičce Dediče, která těsně minula spojnici břevna a tyče. Několikrát jsme se ještě ocitli v dobrých pozicích na střelu, ale zbytečně jsme přihrávali a překombinovali to,“ pokračoval kouč.

Zápas tak skončil 0:0. „Erich Brabec (trenér Vlašimi) bod bere, pro nás je to ztráta dvou bodů. Výsledek mrzí o to více, že Vlašim se ve druhém poločase jen bránila, do útoku se vrhla sporadicky. Pro diváky to byl nezáživný zápas. Bohužel. Štve mě to. Minulý zápas jsme s Chrudimí vydřeli výhru, lidi to bavilo, protože viděli, jak se mužstvo snaží a jak chce vyhrát. To pak týmu leccos odpustí. Teď jsme to ale pokazili, první poločas jsme promrhali,“ uzavřel trenér Neček.

Třinec je v tabulce druhé ligy třináctý, ale má náskok jen jednoho bodu před Viktorií Žižkov, kde tuto neděli hraje další zápas.

Třinec – Vlašim 0:0
Rozhodčí: Houdek. ŽK: Janoščín – Skopec, Fortelný, Túlio. Diváci: 363.
Třinec:
Adamuška – Kušnír (73. Dedič), Čelůstka, Bedecs, Janoščín – Ilko, Vaněk, Weber, Šumbera – Omasta (83. Janošík) – Hejný (46. Schwendt). Trenér: Neček

 

Další zprávy z regionu