Pro řadu hráčů Třince bude duel s Karvinou prestižní

Již podruhé vyběhnou fotbalisté Třince k mistrovskému utkání v pátek vpodvečer. Na Hřišti Rudolfa Labaje přivítají záložní tým Karviné. Utkání bude prestižní pro sedmero třineckých fotbalistů, kteří svého času v Karviné působili.

Útočník Třince Paweł Brzóska. Foto: ba

Na jaře letošního roku Paweł Brzóska vyběhl na třinecký trávník coby kapitán karvinské rezervy. V pátek od 17 hodin nastoupí proti svému bývalému mužstvu už jako hráč Třince.

V jarním utkání loňské sezony třinečtí fotbalisté karvinské béčko přetlačili 2:1. Před svým obecenstvem chtějí uspět i nyní. Ke třem bodům by chtěl přispět i útočník Paweł Brzóska, který před sezonou přestoupil do Třince společně s obráncem Nikem Trčkem.

„Zápas proti svému bývalému týmu je pro každého hráče vždy prestižní, protože se chce ukázat. Kolikrát nechybějí ani emoce. Přistoupím však k tomu zápasu jako ke každému jinému,“ přislíbil útočník, který v Karviné strávil žákovská léta.

Na konfrontaci se svým bývalým mužstvem se Paweł Brzóska těší. „Do mužstva přišla řada hráčů z devatenáctky, ale asi čtyři tam ještě zůstali. Pokud uspějeme, s přineseme do kabiny pro kluky něco dobrého,“ přislíbil i za své parťáky.  Karvinský dres dříve oblékali také obra brankáře Adam Fabisz a Ondřej Mrózek, obránci Nik Trček a Lukáš Dadak a křídelníci Lukáš Cienciala a Martin Vlachovský.

 

Další zprávy z regionu