Hutnický den: jelito se zelím, rojberka i koláče

Spousta hudby, zábavy i jídla a pití – to je Hutnický den, který se koná 17. května ve Werk Areně a přilehlém areálu. Pestrý a nabitý program je určený celým rodinám a jeho kompletní podobu naleznete na www.hutnickyden.cz. O občerstvení návštěvníků se tradičně postarají Třinecké gastroslužby.

Zelí patří ve werkových jídelnách k oblíbeným pokrmům. Foto: tm

Nebudou chybět stálice nabídky jídelen, což je jelito se zelím a werkové koláče, které patří k nejoblíbenějším pokrmům na Hutnickém dni. Následuje rojberka a oproti loňsku se navíc v nabídce objeví i halušky s brynzou.

Werkovým koláčům nelze odolat. Foto: tm

„Budeme nabízet i bezedný kelímek malinovky za 40 korun. Děti i dospělí se mohou kreativně vyřádit u návštěvní knihy Gastro Fejsbuk. Točené pivo ve stáncích Werk Areny si návštěvníci mohou dopřát bez čekání a užít si tak naplno program i atmosféru Hutnického dne,“ pokračovala jednatelka Třineckých gastroslužeb Pavlína Demelová s tím, že u jejich stánků lze platit i kartou zaměstnance.

Další zprávy z regionu