3nec Gastro Show se blíží, přiláká celé rodiny i  s dětmi

Jestli máte rádi dobré jídlo a pití, hudbu a k tomu všemu jste i rodiči, neváhejte a navštivte letošní 3nec Gastro Show. Koná se v sobotu 23. června.

Co se na pódiu uvaří, to se pod ním i sní. Foto: RM

Mimo to, že se dobře najíte a královsky pobavíte, potěšíte právě své děti. Ty totiž čeká novinka. „Pro naše nejmenší návštěvníky bude připravena jejich vlastní ohraničená zóna se stage. Takže zatím, co maminky budou sledovat naše živá kuchařská show, tatínci se zastaví u stánku s jídlem a vychlazeným pivem, mohou se děti po celý den bavit ve své vlastní zóně s klauny a další zábavou,“ vysvětlil pořadatel akce Tomáš Nový. Stejně jako minulé ročníky i letos je vstup na akci zadarmo pro všechny návštěvníky.

Malování na obličej nesmí chybět. Foto RM

3nec Gastro Show se koná v sobotu 23. června na náměstí před Trisií. Od rána do večera čeká na diváky vaření na pódiu v podání nejlepších kuchařů v regionu. „Úvod bude patřit našemu novému bistru Pochutnej si, které koncem června otevřeme. A pak už se můžete těšit na to, jak například vaří v Angel´s pubu, v hospůdce U Bobra či v Baru pod Kympómem. Své kuchařské umění ukáže i David Valíček, který učí veřejnost vařit ve Food Ateliéru v Ostravě,“ pokračoval Tomáš Nový. Návštěvníci zažijí i gastronomii budoucnosti, protože spatří Brouka na talíři, a ochutnají v případě zájmu kobylky, červy a jiné hmyzí delikatesy. „A protože našim partnerem je město Třinec, bez kterého by taková akce snad ani nebyla možná, přivítáme na pódiu i starostku Vieru Palkovskou,“ upozornil pořadatel.

Více informací o festivalu najdete příští týden v Třineckém hutníku.

Další zprávy z regionu