Charitativní večer pro Ukrajinu v Rokáči

S hudebním večerem, ale hlavně charitativním obchůdkem na pomoc Ukrajině přichází jablunkovský Rokáč. Vše se uskuteční v pátek 11. března.

Ilustrační foto: tm

V hudebním klubu konkrétně připravují charitativní market, kdy každý může donést jakékoli oblečení, doplňky, věci, které si může kdokoli s příchozích koupit za předem domluvené ceny. „Dotyčný udělá dobrý skutek a hlavně pomůže penězi, protože všechny budou poslány do Ukrajiny,“ řekla Naďa Slowiková z Rokáče. Věci, které se neprodají, hlavně oblečení a ty, které se můžou dále hodit, pořadatelé opět odešlou do Ukrajiny.

Věci do marketu je možné po domluvě donést předem nebo v pátek od 16 hodin. O hodinu později se market otevře veřejnosti. „Až společně ukončíme charitativní market, nejpozději ve 20 hodin, nastoupí na scénu lokální kapela Mad Reason (bývalí Mlsní starci) a následně DJ,“ dodala Slowiková. Vstupné na celou charitativní akci je dobrovolné a výtěžek bude také určen Ukrajině.

„Primárně půjde výtěžek pro partnerské město Jablunkova, a to ukrajinský Tjačiv,“ uzavřela Slowiková s tím, že lidé mohou donést i velice potřebné věci, jako jsou spacáky, karimatky, deky a podobně. Bližší informace lze získat na stránkách Rokáče.

Další zprávy z regionu