Dámy čeká oslava Mezinárodního dne žen v kině

Pokud chtějí ženy z Třince a okolí důkladně oslavit svůj zítřejší svátek, mohou tak učinit v kině Kosmos. To pro ně připravilo bohatý program, během kterého mohou zhlédnout tři filmy a pochutnat si na různých dobrotách.

Nejen květinou se dá oslavit den žen. Co třeba nadílkou filmů? Foto: archiv

V úterý 8. března si v kině přijde na své nejen každá žena! „Promítání odstartujeme ráno v 9 hodin romantickým snímkem Srdce na dlani. Tato projekce je primárně určena seniorům, ale může na ní dorazit i kdokoliv jiný,“ podotkla ředitelka kina Regina Szpyrcová.

Speciálně pro tuto projekci si kino společně s květinovým krámkem Sedmikráska připravilo překvapení v podobě krásné jarní kytice, kterou získají tři vylosované dámy.

V 17.30 se rozjede projekce plná zábavy. Lidé se zasmějí u komedie Mimořádná událost a ve 20 hodin je čeká předpremiérová novinka Betlémské světlo v hlavní roli se Zdeňkem Svěrákem.
„Po celý den bude pro diváky připravena speciální nabídka naší KinoKavárny. Na baru budeme nabízet mini zákusky, sladké laskominy a různé pochutiny, rozlévat budeme Martini a další,“ lákala ředitelka.

Pro diváky, kteří si zakoupí horký nápoj nebo víno, bude připraveno sladké překvapení. „O víkendu proběhne na našem facebookovém profilu soutěž o lahodné dortíky z Cukrárny Kosmos, zapojit se může každý. Srdečně Vás zveme!“ dodala.

Další zprávy z regionu