Děti, Prázdniny v 3nci budou plné akcí, hurá

Kdo by nechtěl zažít léto plné pohody, smíchu, sportu a zábavy? V Třinci to půjde snadno, už po 17 začnou totiž oblíbené Prázdniny v 3nci. Stačí se jen zaregistrovat, a to i před každou akcí, a pak už prostě přijít.

Vyhlížíme prázdniny! Budou plné akcí. Foto: archiv pořadatelů

Být jeden den pirátem, výtvarníkem, gymnastou, atletem, rybářem, judistou, podívat se do pohádky, jít po stopách Willyho Foga, navštívit pevnost Boyard, dostat se z únikovky s Royal Rangers, hrát si s pejsky nebo proniknout do práce policistů. To všechno a ještě daleko více zažijí děti, které se zúčastní velké letní jízdy nazvané Prázdniny v 3nci.

Začíná se 7. července zahájením u kina Kosmos od 13 do 16 hodin. Na malé účastníky tam čeká zábava, crazy účesy, třpytivé tetování, balónkování a na závěr pohádka v kině zdarma!

Prázdniny v 3nci se konají každý všední den. Děti musí dorazit na místo programu, který bude zpravidla probíhat od 9 do 12 hodin.

„Prázdniny pořádá město Třinec. Letos plánuje 33 akcí a spolupodílet se na nich bude na 25 organizací ve městě. Na letní prázdniny jsou připraveny hry, soutěže, sportování, objevování nebo promítání v kině. Zkrátka báječná nabídka, jak aktivně trávit volný čas v Třinci,“ shrnula za pořadatele Romana Ševečková.

A připojila hned několik praktických rad. Prázdnin v 3nci se může zúčastnit každý školák z první až deváté třídy základní školy. „Je ale zapotřebí se zaregistrovat s pomocí rodičů na stránkách prazdniny.trinecko.cz. To musí všichni zvládnout do konce června,“ poradila Romana Ševečková. Tam se také rodiče dočtou o tom, jak děti přihlašovat na jednotlivé akce a co všechno se musí dodržet, aby se program mohl uskutečnit.

„Děti, neseďte tedy o prázdninách doma a přijďte se bavit,“ vyzvala všechny školáky Romana Ševečková.

Další zprávy z regionu