V Bystřici se střetlo auto s motorkou, policie hledá svědky

Na kruhovém objezdu v Bystřici poblíž čerpací stanice se opět stala dopravní nehoda. Střetlo se tam auto s motorkou. Policie nyní hledá svědky události, během které utrpěl zranění motorkář. Dopravní nehoda se stala v neděli 3. března okolo 17.20 hodin.

Motorkář po nárazu spadl na zem. Utrpěl zranění. Foto: PČR

Kolize se stala na místě častých dopravních nehod, a to u benzínové pumpy na provizorním kruhovém objezdu v katastru obce Bystřice.

„Automobil značky Toyota RAV4 černé barvy označený jako vozidlo TAXI jedoucí ve směru z Milíkova na Bystřici se zde střetl s motocyklem značky Ducati červené barvy jedoucím zleva po kruhovém objezdu ve směru od Třince. Následkem střetu došlo k pádu motocyklisty na komunikaci, přičemž utrpěl zranění a skončil v péči záchranářů,“ popsala mluvčí záchranářů Kateřina Kubzová.

V souvislosti se zjišťováním nehodového děje se dopravní policisté obrací na případné svědky, kteří se v uvedenou dobu na místě nehody nacházeli nebo místem projížděli a mohli by poskytnout informace vedoucí k objasnění průběhu dopravní nehody, popřípadě záznamy z palubních kamer. „Policisty dopravního inspektorátu můžete kontaktovat přímo na služebně v Třinci, ulice Frýdecká 848, nebo na telefonním čísle 974 742 587 či 974 742 259, popřípadě na bezplatné telefonní lince 158. Za poskytnuté informace a pomoc policie veřejnosti děkuje,“ doplnila mluvčí.

Další zprávy z regionu