Do Třince v sobotu zavítají historická vozidla

Milovníci starých krásných automobilů by měli v sobotu zamířit do Třince. Konče zde totiž Veteran Rallye Ostrava 2019. Na Borku se to bude veterány jen hemžit.

Veteráni dorazí v sobotu do Třince. Ilustrační foto: mr

Třinec bude v sobotu 25. května cílem Veteran Rallye Ostrava 2019. Historická vozidla odstartují z Masarykova náměstí v Ostravě a zamíří přes Orlovou a kolem Těrlické přehrady rovnou do Třince, kde na závodním okruhu SteelRing účastníci rallye vyzkouší své jezdecké dovednosti. Krásu nablýskaných veteránů mohou zájemci v areálu SteelRingu na Borku obdivovat od 14.30 do 17.30 hodin.

Pořadatelé XXI. ročníku Memoriálu Ing. Františka Procházky vyhlašují již VII. ročník Fotosoutěže Veteran Rallye Ostrava 2019. Letos na téma: Pohodová atmosféra a veteránská nálada během Veteran Rallye Ostrava 2019.

Fotosoutěž bude probíhat od 25. května s uzávěrkou příjmu fotografií do 30. června. Fotosoutěže se může zúčastnit každá osoba s korespondenční adresou na území České republiky, Slovenska a Polska, která zašle min. jednu soutěžní fotografii v termínu do fotosoutěže a uvede svou platnou e-mailovou adresu, své jméno a příjmení.

Další zprávy z regionu