Elis nahrávala píseň ve studiu hvězd

Ve velkém stylu natáčela zpěvačka Elis píseň pro film Ženská pomsta. Zamířila přímo do studia, kde běžně pracuje Justin Bieber nebo Lady Gaga.

Zpěvačka Elis se cítí jako ryba ve vodě nejen v nahrávacím studiu. Foto: promo

V nové české komedii producenta Petra Šišky Ženská pomsta, která nedávno vstoupila do kin, uslyší diváci také autorskou píseň Im your woman Elišky Mrázové neboli Elis Mraz. Videoklip k této písni vznikal ve studiu Faust Records, kde natáčejí hvězdy světového formátu od Lady Gaga po Justina Biebera. Klip je doplněn o záběry z filmu Ženská pomsta a je jedním z dvou písní Elis, které ve filmu zazněly.

Ke spolupráci zpěvačky s režisérem Dušanem Rapošem přitom málem kvůli nešťastné náhodě nedošlo. Režisér oslovil Elis k napsání hudby do filmu, ale e-mail Elis zapadl do spamu. Když si ho nakonec všimla, okamžitě s nadšením odpověděla. Měla ale necelé dva týdny na napsání, vyprodukování a zmástrování této písně. Naštěstí se vše stihlo a píseň se podařila.

„Elis mě zaujala svými písněmi a neotřelým vokálním projevem už dávněji. A když jsem zvažoval, koho oslovit, aby vnesl do Ženské pomsty trochu mladické energie a nadhledu a udělal pro náš film dvě písně, padla volba jednoznačně na ni,“ podotkl Dušan Rapoš.

Samotná Elis nyní děkuje náhodě, že e-mail v poště nakonec objevila. „Naštěstí se vše stihlo. Poprvé jsem psala hudbu k filmu, tím spíše to byl pro mě zážitek a nová zkušenost. Dlouho jsem zvažovala, jaký žánr by navodil správnou atmosféru, a pak ze mě vypadl přirozeně song Im your woman,“ usmála se Elis.

Další zprávy z regionu