Hrádecké školy spolu připravily akci plnou zábavy

Sumo zápasy, malování na tvář, bublifuková zábava, hromada domácích specialit, a hlavně společně strávený čas si v pátek 21. dubna užily obě hrádecké školy. Na prvním ročníku akce s názvem Česko-polské přátelství se v areálu Centra volného času bavila více jak stovka rodičů s dětmi.

Ty větší bojovaly ve stylu sumo. Výbavu pro to měly. Foto: mc

„Známe se, potkáváme se, ale mnohdy není čas se sejít a popovídat si. Proto jsme se rozhodli uspořádat společnou akci. Děti se určitě nudit nebudou, máme pro ně připraveny různé atrakce a hry. Ke všemu je tu pískoviště, prolézačky a hřiště. Kluci určitě přivítají fotbal,“ řekla za Spolek rodičů jeho předsedkyně Žaneta Brachaczková.

Rodiče z obou škol se znají nejen ze sousedství a obecních akcí, tato akce však byla ušita na míru jenom jim. „Jsem rád, že se nám dnešní akce vydařila. Počasí nám přeje, máme prostor se na chvilku zastavit a lépe se poznat. Letošní animační program zajistili rodiče z české školy a příští rok bude řada na nás. Tímto jim chci moc poděkovat,“ řekl za rodiče z polské školy Jakub Kawulok.

Další zprávy z regionu