Koncert Jarka Nohavici se odkládá přesně o rok

Jaromír Nohavica letos v Třinci lidem nezazpívá. Jeho koncert, který se měl původně uskutečnit letos v květnu a poté 31. října ve Werk Areně, se překládá až na 7. května příštího roku.

Fanoušci si musí počkat. Jaromír Nohavica zahraje Třinci až na jaře. Foto: archiv

Vstupenky na koncert zůstávají i nadále v platnosti. V případě, že by někomu nový termín nevyhovoval, je může vrátit v místě zakoupení, a to do 31. října 2020.

Původně se měl koncert oblíbeného písničkáře Nohavicy konat letos 7. května. Z důvodu koronavirové epidemie byl ale přeložen na podzim. Ze stejného důvodu se vystoupení odkládá i nyní a koncert tak bude mít přesně rok zpoždění.

Jaromír Nohavica vystoupí v Třinci spolu s Janáčkovou filharmonií Ostrava. Nebude to poprvé, kdy fenomenální ostravský písničkář zahrál své skladby v doprovodu tohoto klasického souboru, který ještě podtrhl poetiku jeho textů. Vždy se setkali s obrovským úspěchem a společně dvakrát vyprodali i pražskou O2 arénu.

Písničkář navázal spolupráci s Janáčkovou filharmonií Ostrava v roce 2012 koncertem v nové aule GONG v Dolní oblasti Vítkovic. V této sestavě zahrál nadšené veřejnosti ještě několikrát. Autorem většiny orchestrálních úprav písní, jako například Těšínská, Bláznivá Markéta, Petěrburg, Darmoděj či Fotbal, je dirigent Marko Ivanovič. Jako host zahraje na akordeon a na klavír Robert Kuśmierski.

Další zprávy z regionu