Koupaliště zahajují sezonu

Počasí ukazuje svou letní podobu, takže se milovníci vodních radovánek už dnes mohou těšit na pořádné osvěžení. Jako první v regionu otevírají své areály koupaliště v Českém Těšíně a Třinci.

Třinecký areál vodních radovánek už je na novou koupací sezonu připraven. Foto: archiv

V areálu českotěšínského letního koupaliště se nachází dva nerezové bazény a dětské brouzdaliště, čtyřdráhová skluzavka, tobogán, skokanský můstek, podvodní masážní proudy a další vodní atrakce. Návštěvníkům jsou k dispozici plastová lehátka, převlékárny, toalety i bufet s občerstvením. Sportovně založení mohou také využít stůl na stolní tenis, hřiště na beach volejbal nebo badminton. V areálu je k dispozici zdarma WIFI.

Letní koupaliště Pod Javorovým v Třinci má dva nerezové bazény, jeden dětský, jeden velký plavecký a dále brouzdaliště se skluzavkou, delfínkem, který chrlí vodu a vodotryskem pro ty nejmenší. Do dětského bazénu ústí také 60metrový tobogán. V celém areálu koupaliště najdete stánky s občerstvením a také mnoho způsobů sportovního vyžití. Sportovní vyžití nabízí dvě hřiště na nohejbal a dvě pro beach volejbal, badminton, stolní tenis, petanque. V areálu najdete také dva tenisové kurty. Sportovní náčiní si zde zájemci můžou půjčit.

Další zprávy z regionu