Mýdlový princ nadchl třineckou Werk Arenu

Čaroděj Dobroděj, Ša-la-la-la-la-la-li, Lékořice nebo Mýdlový princ. Tak tyto slavné písně a mnohé další od Václava Neckáře rezonovaly v sobotu Werk Arenou.

Mýdlový princ přivezl do Třince řadu známých osobností. Foto: PR

Návštěvníci sledovali známý broadwayský muzikál Mýdlový princ a podle jejich reakcí se bavili více než dobře. V muzikále vystoupily známé hvězdy českého showbyznysu, jako například Sagvan Tofi, Ivana Jirešová Michal Kavalčík či Václav Kopta.

Spousta písní i tance. Takový byl Mýdlový princ. Foto: PR

Muzikál trval tři hodiny a potěšil nejen fanoušky Václava Neckáře. Mýdlový princ vznikl v pražském Divadle Broadway v roce 2015. Navštívilo ho již 200 000 diváků a těší se z 350 repríz, z toho bylo 250 vyprodaných.

Muzikál pojednává o tom, že i když to s námi jde někdy z kopce, vždy je možné ten kopec nakonec zdolat. Hlavní hrdina Martin to v životě zatím nikam daleko nedotáhl. Marně se pokouší už kolikátou sezónu prosadit se jako herec a zpěvák, ale pro tuto profesi nemá velké vlohy. Jeho osobní i profesní život je už takřka v troskách, takže zpráva o úmrtí otce je jen zdánlivě posledním hřebíčkem do rakve. Všechno se začne měnit od chvíle, kdy je Martin pozván k notáři, aby se seznámil s otcovou poslední vůlí, která nabízí slušný majetek pod poněkud netradiční podmínkou.

Podívaná trvala dobré tři hodiny. Foto: PR

Další zprávy z regionu