Mýdlový princ rozezpívá třineckou Werk Arenu

Známý broadwayský muzikál Mýdlový princ míří do Třince a do Werk Areny. Přiveze s sebou známé hvězdy českého showbyznysu, jako například Sagvana Tofiho nebo Ivanu Jirešovou.

Mýdlový princ potěší všechny milovníky Václava Neckáře. A nejen je. Foto: pořadatelé

Akce se koná v sobotu 2. února od 19 hodin. Představení trvá tři hodiny. Muzikál Mýdlový princ vznikl v pražském Divadle Broadway v roce 2015. Navštívilo ho již 200 000 diváků a těší se z 350 repríz, z toho bylo 250 vyprodaných. Muzikálem provázejí známé hity Václava Neckáře, jako například hity Čaroděj Dobroděj, Ša-la-la-la-la-la-li či Lékořice nebo Mýdlový princ. „Těšit se můžete na vynikající herecké představitele stejně jako na mimořádné pěvecké výkony zpěváků. Mýdlový princ je muzikálová komedie se silnými lidskými příběhy. Je to příběh, který vás může překvapit svou pravdivostí stejně jako poznáním, že na jevišti možná zahlédnete kousek sama sebe,“ uvádí pořadatelé.

V divadelní hře se střídá řada hvězd. Lidé z Třince se mohou těšit například na výkony Sagvana Tofiho, Ivany Jirešové, Michala Kavalčíka či Aleše Hámy.

Muzikálová komedie Mýdlový princ pojednává o tom, že i když to s námi jde někdy z kopce, vždy je možné ten kopec nakonec zdolat. Hlavní hrdina Martin to v životě zatím nikam daleko nedotáhl. Marně se pokouší už kolikátou sezónu prosadit se jako herec a zpěvák, ale pro tuto profesi nemá velké vlohy. Jeho osobní i profesní život je už takřka v troskách, takže zpráva o úmrtí otce je jen zdánlivě posledním hřebíčkem do rakve. Všechno se začne měnit od chvíle, kdy je Martin pozván k notáři, aby se seznámil s otcovou poslední vůlí, která nabízí slušný majetek pod poněkud netradiční podmínkou. Jak to bude dál? To zjistíte v sobotu ve Werk Areně.

Další zprávy z regionu