Na benefičním koncertě v kostele zahraje Hradišťan

Známá kapela Hradišťan v čele s Jiřím Pavlicou bude hrát na benefičním koncertě v Třinci. Akce, která se jmenuje Setkejme se i v této době, se koná ve středu 18. května v 17 hodin v třineckém evangelickém kostele.

Hradišťan vystupuje v kostelích docela často. Zní tam skvěle. Foto: kapela

Záštitu nad benefičním koncertem převzala primátorka Třince Věra Palkovská. Návštěvníci svou účastí podpoří Centrum sociální pomoci Třinec. Z výtěžku benefičního koncertu by organizace ráda pořídila stropní zvedací a asistenční systém.

„Pomůže nám při přemisťování imobilních klientů mezi místnostmi a při transportu klientů na lůžko, vozík či na sociální zařízení. Tím se zvýší komfort našich klientů a také se ulehčí práce našim zaměstnancům, kteří činnosti, jež každodenně spolu s klienty vykonávají, považují mnohdy za své poslání a dávají do nich víc než jen fyzické síly, zapojují svá srdce,“ uvedla asistentka ředitele centra Kateřina Krečmerová.

Pět vylosovaných výherců obdrží dvě vstupenky na koncert. Výherci si vstupenky pro předložení dokladu totožnosti vyzvednou přímo na místě konání koncertu. Vyplněné kupony je možno nosit přímo do redakce nebo posílat poštou na adresu redakce Třineckého hutníku, a to do 9. května.

Další zprávy z regionu