Na svět přišla trojčátka, radovat se z nich může Jablunkov

Zdravotní sestřička z Nemocnice Podlesí Michaela Kropová přivedla na svět minulý týden hned tři děti najednou. Přestože se narodila předčasně,  mají se krásně k světu.

Na porodním sále vládla pohodová atmosféra. Foto z videa, FNO

Ne jednu postýlku, ale rovnou tři si musí pořídit manželé Kropovi z Jablunkova. Zdravotní sestřička Michaela Kropová totiž minulou středu porodila v ostravské fakultní nemocnici trojčátka – Annu, Zuzanu a Miroslava. Narodila se v 30. týdnu těhotenství a vážila v rozmezí od 1300 do 1600 gramů.

„Děkuju celému týmu za péči, kterou mi věnovali před porodem i teď po porodu. Cítím se nádherně,“ popsala své pocity novopečená pětinásobná maminka Michaela, která už má doma dvě dcery.

Michaela Kropová pracuje jako všeobecná zdravotní sestra na oddělení ARO v Nemocnici Podlesí, která je členem skupiny Agel. „Firemní nadace pořídila mnohočetné rodině speciální kočárek, ohrádku a výbavu pro miminka. Rodinu bude i nadále finančně podporovat,“ prozradila mluvčí skupiny Radka Miloševská. Dodala, že o tom, jak se dětem daří, se připravuje také video seriál, který bude zveřejněn na webových stránkách a sociálních sítích Nadace Agel.

Více si přečtete v dnešním vydání Třineckého hutníku.

Další zprávy z regionu