Neznámý vandal poškodil vybavení kadeřnictví

Zajít si do kadeřnictví nechat si upravit účes je běžné. Ovšem vloupat se do něj a zničit jeho vybavení, už tolik normální není. V Třinci jeden takový případ právě řeší policie.

Ilustrační foto: mr

Třinečtí policisté v těchto dnech prověřují oznámení týkající se vloupání do kadeřnictví a poškození jeho vybavení. „K události došlo v době od 10. května do 13. května 2019 v Třinci. Záškodník do prostor kadeřnictví vnikl po vypáčení plastového okna, kde následně poškodil nejen kadeřnické křeslo, ale také po provozovně rozházel většinu kosmetických a kadeřnických přípravků,“ popsala policejní mluvčí Karolína Bělunková.

Jak dále uvedla, dotyčný před svým odchodem navíc stihl ještě poškodit fén, kulmu na vlasy, kulmofén a kadeřnické nůžky. „Dle výpovědi oznamovatelky si z provozovny nic neodnesl. Svým jednáním ale způsobil poškozené firmě škodu za více jak 15 tisíc korun,“ upozornila mluvčí a dodala, že policisté v tuto chvíli prověřují veškeré okolnosti vedoucí k zajištění pachatele tohoto skutku. Hrozí mu trest odnětí svobody až na dva roky.

Další zprávy z regionu