Obchvat Jablunkova už je průjezdný

Kamion, který na mezinárodním tahu I/11 v Mostech u Jablunkova sjel do příkopu a návěsem zablokoval silnici, už hasiči vyprostili. Doprava na obchvatu Jablunkova v obou směrech už byla obnovena.

Na obchvatu se tvoří kolony. Ilustrační foto: th

Na kluzké a zasněžené silnici jeden z řidičů kamionu ve čtvrtečních ranních hodinách nedokázal udržet svůj vůz na vozovce. Poblíž hotelu Grůň v Mostech u Jablunkova sjel přední části auta do příkopu, přičemž návěs zůstal na silnici.

„Kamion zablokoval komunikaci, místo bylo neprůjezdné. V obou směrech se tvořily dlouhé kolony. Zatímco řidiči osobních automobilů projížděli po silnici vedoucí centrem Mostů u Jablunkova, kamiony stály v koloně,“ popsala událost policejní mluvčí Eva Michalíková.

Na místě zasahovali hasiči z Mostů u Jablunkova, kteří dostali kamion zpátky na silnici. „Mezinárodní tah se povedlo zprůjezdnit v obou směrech krátce před polednem,“ dodala Michalíková. Z důvodu vydatného sněžení by motoristé měli po obchvatu Jablunkova projíždět s největší opatrností.

Vydatné sněhové přeháňky a teploty pohybující se kolem bodu mrazu zkomplikovaly dopravu i na dalších silnicích v našem regionu. V některých úsecích se tvořily kolony. „Zaznamenali jsme dnes vyšší počet různých komplikací v dopravě, nicméně situace nebyla tak závažná, jak v zimních měsících,“ dodala Eva Michalíková.

Další zprávy z regionu