Opilci končili na zemi

Opilý na kruhovém objezdu, neustále padající podnapilý, chlapík, který se sesunul na zem na náměstí a už nemohl vstát i muž zvonící opakovaně na domovní zvonek. Třinečtí strážníci a zdravotníci se o víkendu rozhodně nenudili. Přibývá také úrazů osob v opojení.

Ilustrační foto: tm

Na muže zvonícího pořád dokola na domovní zvonek upozornil strážníky obyvatel domu. Hlídka po příjezdu spatřila muže s částečně omezenou svéprávností, který vyhrožoval sebepoškozením. Strážníci okamžitě přivolali zdravotníky, kteří muže převezli k lékařskému ošetření.

Bezprostředně na to přišlo další hlášení: na zemi u kruhového objezdu leží zřejmě podnapilý muž. Na místě samotném byl oznamovatel, který strážníkům osobu označil. „Kolegové zjistili nejen totožnost dotyčného, ale i informace, že nerespektoval nařízení lékaře a konzumoval alkohol, přičemž užívá léky vylučující kombinaci s alkoholem,“ shrnul zástupce ředitele třinecké městské policie Robert Sikora. Dodal, že strážníci po vyhodnocení situace předali veškeré informace zdravotníkům a muž putoval do jejich péče.

Další spolupráce se zdravotníky proběhla na náměstí Svobody, na němž se pohyboval muž. Podle oznámení „s nějakou vyrážkou“. Strážníci zjistili, že jeho stav nevyžaduje příjezd zdravotníků a on sám jim sdělil, že je ani nevolal.

Více se dočtete v dnešním vydání Třineckého hutníku.

Další zprávy z regionu