Policie hledá svědka dopravní nehody

Ve Vendryni se začátkem ledna stala brzy ráno dopravní nehoda. Policie nyní pátrá po svědkovi události, který pomohl zraněnému řidiči a odvezl ho do nemocnice. Jeho totožnost totiž nezná.

Auto po smyku skončilo na střeše. Foto: PČR

K dopravní nehodě došlo 2. ledna 2019 v době kolem 4 hodiny v katastru obce Vendryně na silnici č. III/4862. „Osobní motorové vozidlo značky Škoda Octavia šedé barvy jelo ve směru od JZD Vendryně do Třince a v mírné pravotočivé zatáčce dostalo smyk,“ popisovala policejní mluvčí Eva Michalíková. Jak dále řekla, vozidlo následně vyjelo vpravo mimo cestu do silničního příkopu. Následkem tohoto se převrátilo na střechu a zůstalo stát v poli za silničním příkopem. „Řidiče z vozidla pomohl vyprostit okolo jedoucí dosud neznámý řidič, který dotyčného po vyproštění z vozidla odvezl k vyšetření do nemocnice Třinec,“ upřesnila mluvčí.

 Policie České republiky se nyní obrací na svědka dopravní nehody, který odvezl řidiče z havarovaného vozidla do nemocnice Třinec, aby se přihlásil na kterékoliv oddělení Policie ČR nebo přímo na Dopravní inspektorát Třinec, skupinu vyšetřování dopravních nehod, tel. 974 742 259, 974 742 587, případně na linku 158.

Další zprávy z regionu