Policie pátrá po zloději horského kola

Zatím neznámý pachatel ukradl v obci Třanovice v půlce prázdnin pánské jízdní kolo. Policie po něm intenzivně pátrá a žádá nyní veřejnost o spolupráci.

Ukradené pánské horské kolo. Foto: archiv majitele

Policisté z obvodního oddělení Hnojník na Frýdeckomístecku prověřují okolnosti krádeže, které se dopustil dosud neznámý pachatel. „Ten začátkem srpna v obci Třanovice na příjezdové cestě před rodinným domem odcizil jízdní kolo. To bylo uzamčeno na nosiči na kola u zaparkovaného vozidla. Pachatel si však s překážkou poradil a za užití síly uzamčené kolo odcizil,“ uvedla policejní mluvčí Eva Michalíková. Upřesnila, že svým jednáním způsobil škodu za 35 tisíc korun.

„O pachateli víme, že se jedná zřejmě o mladého muže sportovní postavy. V době spáchání skutku měl na sobě kraťasy oranžové barvy, tmavou bundu s kapucí a na nohou měl červené tenisky,“ popsala mluvčí.

Dotyčný zloděj ukradl modročerné pánské horské jízdní kolo značky PELLS s odpruženou vidlicí.

„Žádáme veřejnost, která by mohla poskytnout jakékoliv informace k totožnosti muže či odcizenému jízdnímu kolu, aby se obrátila na linku 158, případně na nejbližší policejní služebnu. Za jakékoliv poskytnuté informace předem děkujeme,“ doplnila Eva Michalíková.

Další zprávy z regionu