Rozhovory navedou na úspěch

Inspirující, motivující, zajímavé i atraktivní. Takové budou rozhovory koučky Kristiny Škrabalové s osobnostmi zdejšího regionu nazvané Úspěchy TuZtela. Diváci díky nim dostanou příležitost nahlédnout pod pokličku úspěchu.

První rozhovor vznikal v úspěšné prodejně pro metalisty. Foto: TuZtela

Možná díky tomu zjistí, jak se vaří dobré výsledky. Cílem je pochopit, jak to udělat, aby i oni sami mohli ve svém životě úspěch zažít.

Koučka Kristina Škrabalová přichází se svým vlastním projektem a rozhovory s místními osobnostmi ze všech možných oborů lidské činnosti. A to ze světa sportu, kultury či podnikání. Půjde o lidi, kterým se v jejich činnosti daří a mohou být inspirací pro všechny ostatní.

„Cílem je ukázat všem zájemcům, že úspěch není něco, s čím se člověk rodí. Že bez ohledu na to, v jaké rodině vyrůstal, kde žije a jak žije, vždy může pracovat na seberozvoji a svých vysněných cílů nakonec dosáhnout,“ vysvětlila koučka.
Rozhovory s osobnostmi mají za cíl diváky motivovat, zbavit je strachu i nedostatku sebevědomí. Ukázat jim, jak se tito lidé dokázali vypořádat s těžkostmi, ztrátou motivace anebo výzvami. Jak zvládají stres, těžké chvíle i občasné nezdary. A že když to zvládli oni, můžou to zvládnout i ostatní.

„Chci, aby každý pochopil základní principy úspěchu. Jak přemýšlet, jak se rozhodovat, jak pracovat s vlastními strachy. A jak pracovat sám na sobě, aby mohl jít vstříc svým vlastním snům,“ upřesnila Kristina Škrabalová.

Na rozhovory bude zvát regionální osobnosti, kterým se daří plnit si své cíle.  „Každý měsíc půjde o jeden rozhovor. Zájemci je najdou na mém YouTube kanále. Věřím, že pomůžou všem lidem, kteří se ve své činnosti chtějí posunout dál a chybí jim třeba jen krůček k tomu, aby byli opravdu úspěšní,“ doplnila.

Začíná se už 20. srpna
Již příští týden startuje nový pořad Úspěchy TuZtela, který bude pravidelně přinášet rozhovory s lidmi z našeho regionu. Prvními hosty Kristiny Škrabalové, která za projektem stojí, jsou manželé Roman a Ivča Wytrzensovi z Vendryně, majitelé a zakladatelé fenoménu jménem Metalshop. Metalshop je obrovská platforma, rozsáhlá sít kamenných prodejen v Praze, Brně, Ostravě i Bratislavě, a eshopů nejen po republice, ale po celé Evropě. Díky Amazonu a eBay jejich produkty pravidelně proudí přes všechny oceány do všech koutů světa.

Metalschop začínal před více než dvaceti lety v podzemních prostorách bunkru v Třinci na Terase. Co všechno za vybudováním metalového impéria stálo? Cítili Wytrzensovi podporu svého okolí? Co udělali dobře pro to, aby se jim podnikání povedlo? A díky čemu je jejich práce už více než dvacet let pořád baví? Odpovědi na tyto a mnohé další zvídavé otázky najdete už 20. 8. v prvním dílu pořadu Úspěchy TuZtela, který bude dostupný na Youtube.

Další zprávy z regionu