Střelnice připravuje další on-line setkání s hosty

V natáčení on-line diskusních pořadů Host na Střelnici a Reserve pro kapelu hodlá pokračovat KaSS Střelnice. Diváci se tak mohou těšit na další díly oblíbených pořadů.

Střelnice bude jedním z míst, kde se slavnosti uskuteční. Ilustrační foto: KaSS

Oba diskusní pořady moderuje Jiří Krupica, mimo jiné herec České scény Těšínského divadla.

Prostřednictvím pořadu Host na Střelnici se diváci setkávají se zajímavými a inspirativními osobnostmi z Českého Těšína a okolí. „Nabídneme diskuzi například s Wycliffovými překladatelé Bible Danielem a Zuzanou Kaczmarczykovými, členy divadelního souboru A2 z Českého Těšína, Janem Turoněm, jehož společnost se zabývá technickým zabezpečením akcí. Divákům se představí rovněž fotografové Marek Džupin a Miroslav Pavelek anebo záchranář na cestách Marek Balicki,“ předeslala referentka KaSSky Žaneta Pokorná.

Jak dále uvedla, diváci se dočkají rovněž speciálu. Do křesla pro hosty se posadí Miroslav Kolátek z oddělení prevence Policie České republiky v Karviné-Novém Městě, pořadem tentokráte provede Jakub Gajdica, organizační ředitel filmové přehlídky Kino na hranici.

Zajímavý kulturní zážitek propojený se spoustou informací slibuje taktéž diskusní pořad Reserve pro kapelu. „Diváci se mohou těšit na členy českotěšínských kapel kapel Druhá náhoda a Ampli fire, písničkářku Míšu Chillovou s kapelou anebo na skupinu Noemiracles,“ doplnila Žaneta Pokorná. Všechny odvysílané pořady z dílny Kulturního společenského střediska lze najít na YouTube kanále a facebookovém profilu KaSSky.

Další zprávy z regionu