V prestižní knize je začleněno i město Třinec

V nové knize 100 let od začátku svobodného podnikání v Československu s podtitulem Manažeři se lvíčkem najdou čtenáři výraznou pasáž z Třince.

Křest knihy 100 let od začátku svobodného podnikání v Čes-koslovensku s podtitulem Manažeři se lvíčkem. Foto: Jiří Zerzoň.

V knize, kterou vydává Česká manažerská asociace, jsou medailonky primátorky Třince Věry Palkovské a vládního zmocněnce a bývalého generálního ředitele Třineckých železáren Jiřího Ciencialy.

Moravskoslezský křest nové knihy se konal začátkem prosince na slavnostním galavečeru v Ostravě, na kterém Sdružení pro rozvoj Moravskoslezského kraje a Krajská hospodářská komora MSK ocenily firmy a osobnosti, které pomáhají zviditelnit a rozvíjet náš kraj. Křtu se ujala Věra Palkovská s Jiřím Ciencialou a ředitelem České manažerské asociace Ivo Gajdošem.

„Právě Jiří Cienciala a Věra Palkovská se v silné konkurenci a jako jediní zástupci Moravskoslezského kraje letos v dubnu stali manažery čtvrtstoletí, které vybrala Česká manažerská asociace,“ připomenula mluvčí třineckého magistrátu Šárka Szlaurová. „Mám z knihy velkou radost, protože to beru jako prestižní záležitost celého města Třinec. A co to znamená pro mne osobně? Je to rozhodně velká čest a potvrzení toho, co často říkám. A totiž, že primátor musí být především dobrý manažer. Musí město řídit s rozumem a citem,“ podotkla Palkovská.

Více si přečtete v Třineckém hutníku příští týden.

Další zprávy z regionu