Večerníčky naživo baví celé rodiny

Pohádky jsou skvělá věc. Ještě skvělejší jsou, když vám je někdo čte. Ale úplně ze všeho nejlepší jsou pohádky hrané. Takové, které sehrávají každé úterý dětem i jejich rodičům třinečtí knihovníci. Nevěříte? Přijďte se podívat!

Pohádky jsou interaktivní a do děje vtahují i nadšené dětské diváky. Foto: knihovna

Sérii sedmi hraných a čtených Večerníčků naživo si pro děti na prázdniny připravila Knihovna Třinec. Tato tradiční akce se koná každé úterý v 17 hodin v třineckém lesoparku. V případě deště se přesouvá do knihovny.

„Na první večerníček Gruffalo se přišlo podívat přes 230 dětí se svými rodiči a nejinak tomu bylo i o týden později s pohádkou Jonáš a Nenáš,“ podotkla mluvčí knihovny Adéla Majerová. Dodala, že je krásné sledovat, jak se malé děti dobře baví a záchvatům smíchu se neubrání i jejich rodiče.

Další Večerníčky jsou připraveny na 2. srpna (Úsměv pro žabku), 9. srpna (Papuchalk Petr) a 16. srpna přijede Těšínské divadlo Scéna Bajka a zahraje pohádku O 3 princeznách a 3hlavém drakovi.
Poslední prémiový večerníček vyberou svým hlasováním samotné děti a k vidění bude 23. srpna. Hlasování se uskuteční na webu knihovnatrinec.cz a na sociálních sítích.

Další zprávy z regionu