Vondráčková vyráží na turné. Zazpívá i v Třinci

Své půlkulatiny oslaví Helena Vondráčková se svými fanoušky. Vyráží na velké turné, na kterém nemine ani Třinec. Koncert v Trisii se bude konat ve čtvrtek 1. prosince.

Na koncertě zazní nejen známé hity, ale i písně z posledního alba. Foto: pořadatelé

Turné Helena 2022! začalo. Zpěvačka zavítá do mnoha českých i slovenských měst. „Moc se na podzimní koncerty těším. A jako vždy na nich zazpívám své největší hity i písničky z mé zatím poslední desky Tvrdohlavá,“ prozradila Helena Vondráčková, kterou na turné doprovází kapela Charlie Band.

Pro každý jednotlivý koncert je připravena LED stěna s projekcí. Jako své hosty si zpěvačka pozvala nejen kolegy zvučných jmen, kteří vystoupí na koncertech v Praze a v Bratislavě, ale také začínající nadějné zpěváky a zpěvačky, kterým chce dát příležitost a podpořit jejich cestu k úspěchu.

Na hudební scéně působí Helena Vondráčková od roku 1964. Doposud vydala více než 90 LP a CD a celosvětově prodala 20 milionů hudebních nosičů. Je nositelkou řady domácích i mezinárodních ocenění. Účinkovala v mnoha úspěšných muzikálových projektech, ztvárnila desítky rolí ve filmech a seriálech, namluvila postavy v oblíbených animovaných pohádkách. Stále pravidelně vystupuje nejen doma, ale také v zahraničí, zejména na Slovensku, v Polsku a v Německu. V průběhu své kariéry nazpívala více než 1600 písní.

Další zprávy z regionu