Letní koncerty a kina budou i tento rok

Ač vše začalo během pandemie koronaviru jako z nouze ctnost, lidé z Bystřice si prázdninová letní kina a koncerty ve školním areálu oblíbili. MUZ-IC v nich bude pokračovat i letos.

Kapela Harafica vystoupí v Bystřici. Foto: kapela

Každou druhou prázdninovou středu (13. 7., 27. 7., 10. 8., 24. 8. a 31. 8.) se návštěvníci mohou těšit na koncert, každý druhý pátek (8. 7., 22. 7., 5. 8. a 19. 8.) se bude promítat letní kino. Pro návštěvníky je připravena novinka – barevná lehátka, kterých v Bystřici pořídili 50 a lazy bagy. Program je připravený, lidé ho najdou na facebooku či internetových stránkách MUZ-ICu.

Ale nebude to jen o koncertech, protože do Bystřice přijede také Cirkus – trochu jinak. Třešničkou na dortu celému létu bude 31. srpna koncert cimbálové muziky Harafica. Seskupení hraje písničky z filmů a je velice populární. „Jsme rádi, že po svém americkém turné vystoupí u nás v Bystřici. Vloni byl vstup na letní akce za úsměv, letos to bude za vstřícnost. Pro návštěvníky bude připraven také skvělý bufet,“ řekl Jan Michalik z MUZ-ICu.

Další zprávy z regionu