Fotbalisté Třince už naskočili do přípravy

Bez nových tváří a bez dvojice ofenzivních hráčů Arroyo – Tijani, která zkouší štěstí v Olomouci, respektive Karviné, zahájili přípravu na jarní část druhé nejvyšší soutěže fotbalisté Třince.

Fotbalisté Třince ladí formu na jarní část sezony. Foto: ba

Na úvodním společném tréninku, jehož náplní bylo posilování a poté modelové fotbalové utkání na umělé trávě, scházela dvojice marodů Martin Janošík a Erik Šuľa. Chyběl rovněž ukrajinský útočník Leonid Akulinin.

„Stále čeká na vízum, do dvou týdnů by se k nám měl přidat. Prozatím se připravuje s Arsenalem Kyjev,“ sdělil trenér Svatopluk Habanec, který do přípravy přizval mladíky Adama Lasotu, Petra Niemczyka a Mattea Burga.

Posily by se v třinecké kabině měly objevit zhruba do 14 dnů. „Změn nebude tolik jako v létě. Záložníka nepotřebujeme, sháníme jednoho nebo dva obránce. Pokud v Karviné uspěje Tijani, potřebovali bychom i útočníka. Jsme ve spojení s ligovými týmy, že bychom mohli využít jejich některé hráče. Tým chceme poskládat tak, abychom v něm měli konkurenceschopné hráče,“ vysvětlil Habanec. Třinecký klub jedná se Slováckem o dalším působení dua Filip Kubala – David Machalík.

Více se dočtete v dnešním vydání Třineckého hutníku. 

Další zprávy z regionu