Oceláři přivezli ukázat mistrovský pohár i do železáren

Oceláři se zastavili s mistrovským pohárem také v Třineckých železárnách. Na parkovišti před hlavní jídelnou rozdávali autogramy a někteří zaměstnanci si odnesli i společnou fotografii se svým oblíbeným hráčem.

O podpisy hráčů byl tradičně velký zájem. Foto: Lukáš Filipec

„Oslavy se neomrzí. Ještě pro nás připravili speciální autobus a program je daleko bohatší. O to víc si všechno užíváme. Je super, když vidíme fanoušky, jak nás podporují,“ řekl Erik Hrňa, který s Oceláři získal všech pět titulů. Doplnil, že oslavy byly náročné. „Ale zvládli jsme to, domů jsme dorazili všichni, takže v pořádku,“ pousmál se.

Oceláři zavítali i do Českého Těšína, Jablunkova a Bystřice. Jízdu zakončili autogramiádou u Kauflandu v Třinci. „Letos těch zastávek při oslavách máme trochu víc, ale je to úžasné. Člověk je vděčný a uvědomí si, že všechna ta práce za něco stála, a že lidé z toho mají obrovskou radost. Pro nás je to taky zážitek,“ sdělil kapitán Petr Vrána.

Další setkání šampionů s fanoušky se uskuteční v sobotu na Hutnickém dni, kde vystoupí od 16 hodin spolu se všemi medailisty mládežníků na pódiu ve Werk Areně.

Další zprávy z regionu