Úspěšná sezona Ocelářů slovem a obrazem na čtyřech stránkách Hutníku

V mimořádné rozšířené sportovní rubrice Třinecký hutník přináší to nejzajímavější ze zdařilé sezony třineckého hokejového klubu.

Před sezonou by asi málokoho napadlo, že se budou třinečtí hokejisté po play off fotit se stříbrným talířem za druhé místo. Foto: Lukáš Filipec

Najdete zde rozhovory s viceprezidentem klubu Janem Czudkem a trenérem Václavem Varaďou, ohlasy na zisk stříbrné medaile i souhrn nejdůležitějších momentů sezony. Text doprovází četné fotografie, které ilustrují jedinečné okamžiky z ledové plochy i emoce fanoušků během finálových utkání.

„Jsem nesmírně pyšný na hráče i fanoušky“

Titulní strana mimořádné rubriky s tím nejzajímavějším z hokejové sezony.

Viceprezident Ocelářů Jan Czudek řekl o skončené sezoně, že vstoupí do týmové historie. Za prvé tím, že klub začal od tohoto ročníku novou éru, když se rozhodl dát větší prostor odchovancům. Za druhé výsledkově, protože si třinečtí hokejisté včetně mladých vedli až nad očekávání dobře a uspěli na obou frontách.

Oceláři se probojovali v české extralize ze třetího místa po základní části až do finále a dobré jméno si udělali i v Lize mistrů. V prestižní soutěži nejlepších klubů v Evropě vyřadili tři špičkové švédské týmy a vypadli až v semifinále na nájezdy s pozdějším vítězem (Jyväskylä).

„Popravdě řečeno, myslím si, že tohle od nás nikdo nečekal. I pro mě je to více, než jsem si představoval, na co objektivně máme. Když budu za sebe upřímný, v tohle jsem doufal v tajných přáních a snech,“ přiznal Jan Czudek.

Více se dočtete ve speciální rubrice Třineckého hutníku.

 

 

Další zprávy z regionu