Už jsem Třinečák, raduje se Bartošák

Tu a tam se objeví v médiích zpráva, že si brankáře Patrika Bartošáka může stáhnout nějaký tým z NHL. Letní posila Ocelářů ale považuje tuto variantu za vysoce nepravděpodobnou. Užívá si toho, co je – v květnu se stal poprvé tátou a cítí, že je na správném místě.

Patrik Bartošák a Petr Kváča přišli do Třince před sezonou. Archivní foto: HC Oceláři

„Jsem šťastný, že tady můžu být, a chci Třinci pomoct k dalším úspěchům. Doufám, že příští rok uděláme repete a získáme titul. To by bylo hezké,“ řekl Bartošák, který na posledním mistrovství světa plnil roli brankářské jedničky.

Třinecký dres na sebe poprvé navlékl minulý týden na sponzorském večírku Ocelářů. „Když jsme se s Třincem domluvili a kývl jsem na jejich nabídku, nastoupil jsem shodou okolností proti němu s Vítkovicemi během týdne. Vybavuju si, jak jsme vlezli na led a přistihl jsem se, jak si říkám, že ten dres mi bude slušet,“ pousmál se. „Konečně ho mám, už jsem Třinečák,“ podotkl.

Patrik Bartošák v zítřejším vydání Třineckého hutníku prozrazuje, že nebýt pomoci strýce Radka Bonka, tak by hokej nehrál. Popisuje, jak ho ovlivnilo narození syna a jak prožíval sérii Třinec – Vítkovice.

 

 

Další zprávy z regionu