Donutil pozdraví diváky kina Kosmos osobně

Třinec Kino Kosmos chystá pro své návštěvníky velké překvapení. Stane se v úterý 19. října v rámci kina Senior.  Promítat se bude nový český film Atlas ptáků. Hlavní postava tohoto filmu Miroslav Donutil se po projekci přijde zeptat, jak se divákům film líbil.

Miroslav Donutil dorazí do Třince, aby okomentoval nový film Atlas ptáků. Foto: promo

Představení začne mimořádně v 15 hodin. „Návštěva jednoho z nejznámějších českých herců nás velmi těší. Rádi bychom ho poprosili, aby se nám, jako vůbec první slavná filmová osobnost, podepsal na naši historickou promítačku v předsálí,“ plánuje ředitelka kina Regina Szpyrcová.

Ačkoliv film Atlas ptáků kino Kosmos promítne v rámci cyklu kino Senior, vítána je i široká divácká veřejnost.

Nový film režiséra Olma Omerza proplétá komplikované rodinné vztahy se světem moderních komunikačních technologií, které dokáží využít naše slabá místa. Když se ve staré rodinné firmě ukáže, že z ní kdosi vyvádí peníze ve velkém, nastává konfrontace s novou realitou, na níž nebyl nikdo připraven.

Ivo Róna (Miroslav Donutil), dlouholetý šéf prosperujícího podniku Aron, se snaží zorientovat v nechtěné situaci, kterou mu jeho děti ani okolí neulehčují, ale kterou si na sebe dost možná seslal sám.

Další zprávy z regionu