Dva muži v Třinci vyrabovali trezor se 100 tisíci. Hledá je policie

Okolnosti trestných činů krádeže a porušování domovní svobody prověřují třinečtí kriminalisté. Dosud neznámí pachatelé v první půlce srpna násilně vnikli do jednoho z bytů, ve kterém se zmocnili trezoru s částkou převyšující 100 tisíc korun.

Ilustrační foto: archiv th

První muž by mohl být vysoký do 180 cm, štíhlé postavy, oblečený do černé bundy s kapucí na hlavě, kdy pod touto měl černou kšiltovku. Dále měl na sobě tmavomodré rifle, černé boty s šedou podrážkou. Na zádech měl pachatel nečitelný černý nápis. V době spáchání skutku měl na rukou rukavice s červeným zbarvením na hřbetu rukou.

Druhý muž by mohl být vysoký zhruba 165 cm, štíhlé postavy, oblečený do černé bundy s kapucí na hlavě. V přední části měla zip, mohlo se jednat také o mikinu. V době spáchání skutku měl na sobě modré tepláky s bílým olemováním kapes s bílým úpletem na spodní části nohavic a černé boty. Na rukou měl černé rukavice.

„Pro dosažení účelu trestního řízení policisté v souvislosti s prověřováním tohoto činu žádají veřejnost o pomoc a spolupráci při ustanovení totožnosti mužů, kteří by mohli přispět k objasnění výše uvedeného skutku. Jakoukoli informaci, která by mohla vést k jejich ztotožnění, volejte na tísňovou linku 158, případně ji sdělte na nejbližší policejní služebně,“ obrátila se na veřejnost policejní mluvčí Eva Michalíková.

Další zprávy z regionu