Město Třinec děkovalo bojovníkům proti covidu

Slova díků se nesla v úterý kinem Kosmos v Třinci. Město pozvalo zástupce těch, kteří se od počátků epidemie koronaviru rozhodli pomáhat. Poděkovalo jim stylově – předpremiérou filmu Ženská pomsta.

Do kina dorazili i tvůrci filmu v čele s režisérem Dušanem Rapošem. Foto: mr

Zástupci zdravotníků, policistů, hasičů, firem, dobrovolníků a dárců ochranných pomůcek se sešli v třineckém kině Kosmos. Čekalo tam na ně milé překvapení, a to slavnostní předpremiéra filmu Ženská pomsta, jehož producentem je Petr Šiška. Návštěvníci dostali welcome drink, mohli si pochutnat na občerstvení, a hlavně se pobavit u komedie, kterou uvedli samotní tvůrci – režisér Dušan Rapoš, scénáristka a herečka Eva Vejmělková, producent Petr Šiška a herec Miroslav Etzler.

„Chtěli jsme poděkovat všem těm, kteří byli nápomocni době, kdy to bylo nejvíce zapotřebí. Děkujeme za solidaritu, za ochotu pomáhat, když jsme se museli spolehnout pouze sami na sebe. Jsem přesvědčená, že jsme to v Třinci zvládli skvěle,“ obrátila se na hosty primátorka Věra Palkovská. Jak dále řekla, jedním z léků na posílení imunity je smích. Proto se vedení města rozhodlo poděkovat komedií. „A proč zrovna Ženská pomsta? Samozřejmě proto, že producentem je náš Petr Šiška a ve filmu hrají i místní osobnosti,“ dodala primátorka.

Více o akci si budete moci přečíst příští týden v Třineckém hutníku.

Další zprávy z regionu