Milíkov obsadí veteráni, milovníci silných strojů, country i koní

Vše na kolech v čase, tak se jmenuje akce, která propukne ve dnech 15. až 17. června v Milíkově na tamním fotbalovém hřišti. Sejdou se na ní všichni, kterým se líbí silné stroje.

Máte rádi krásná auta? Zamiřte do Milíkova. Foto: archiv

Už po deváté se do této obce sjedou všichni milovníci starých aut, mustangů a amerických bouráků. Navíc je doplní i koňáci a všichni, kteří se chtějí dobře pobavit.

Na akci se svezou i děti. Foto: archiv

Akce je určena všem bez rozdílu věku. Začne už v pátek 15. června ve 12 hodin. Postupně se do areálu přesunou účastníci. Oficiální program je naplánován na 17 hodinu. Další dva dny začnou už ráno. Lidé se mohou těšit na různé soutěže, bohatou hudební scénu ale i motoristické klání. Návštěvníci mohou přijít v country kostýmech a podílet se na bohatém doprovodném programu. Zajímavé bude vyzkoušet si jízdu na elektrickém býkovi, projet se na koni či v kočáru, proletět se vrtulníkem nebo zhlédnout ukázky řemesel či hasičský útok. Pro děti budou připravena například elektrická autíčka. V sobotu mimo jiné vystoupí kapely Doga a Alkehol, v neděli zase Michal Tučný Revival.

Další zprávy z regionu