Muzikál Sněhurka na ledě opět míří do Werk Areny

Pohádkový muzikál nejen pro děti Sněhurka na ledě se vrací. Kdo je v zemi zdejší nejkrásnější, se lidé dozví v sobotu 14. prosince v třinecké Werk Areně. Představení se zde koná asi naposledy.

Mistr Evropy v krasobruslení Tomáš Werner vystoupí v sobotu ve Werk Areně. Foto: promo

Příběh, který už více než 100 let okouzluje děti na celém světě, se po velkolepé vyprodané Ledové Tour ukáže opět v Třinci. Oproti loňskému představení přibyly nejen nové postavy, ale i taneční čísla. I proto se vyplatí přijít na pohádku třeba i podruhé.

Ještě před tím, než krásné melodie zazní ve Werk Areně, vyjel muzikál Sněhurka na ledě na Slovensko, kde se 30. listopadu představil v Košicích. „Tak, jako v jiných halách v České republice, se setkal s obrovským úspěchem. Hala Steel Aréna bouřila a děti i s rodiči se nadšeně zúčastnili autogramiády. Týden nato pak pohádku shlédli i lidé z Bratislavy,“ podotkla mluvčí kulturního domu Trisia Adéla Majerová.

Na muzikálu Sněhurka na ledě se podílí řada osobností.  Režie se ujal známy slovenský choreograf Jaroslav Moravčík. Ke spolupráci přizval Vaša Patejdla, spoluzakladatele skupiny Elán a autora hudby původní slovenské hudební komedie Sněhurka a sedm závodníků. V hlavní mužské roli se vyjímá Tomáš Verner, mistr Evropy v krasobruslení z roku 2008. Partnerkou je úspěšná krasobruslařka Ivana Buzková. V dalších rolích zahrají a zatančí nejtalentovanější krasobruslaři ocenění medailemi na různých mezinárodních soutěžích. Do Třince zamíří i Dara Rolins, David Gránský a další hvězdy.

Další zprávy z regionu